Ciuperca piciorului unguent

Ciuperca piciorului unguentCiuperca piciorului este o afectiune care se manifesta prin inflamatie a pielii, localizata intre degetele de la picioare. Aceasta este foarte contagioasa si poate fi tratata cu crema pentru ciuperca piciorului unguent, gel, cu spray ciuperca piciorului sau alte medicamente ciuperca piciorului, dar acestea trebuie sa va fie recomandate de catre medicul dermatolog, pentru ca se poate sa fie o reactie a altei afectiuni. Pentru a stabili cu exactitate daca este sau nu vorba despre ciuperca de picior, este nevoie sa vi se faca o analiza de specialitate, care consta in prelevarea unei mostre care se va analiza, dupa aceea, in laborator.

Ciuperca piciorului unguent si crema

Daca s-a intamplat sa mergeti la sauna, la piscina, si ati luat o ciuperca la picioare sau, pur si simplu, v-ati ales cu ea dintr-o incaltaminte, cu siguranta veti avea nevoie de un medicament ciuperca picior pentru ca de la sine nu va trece. Chiar si in cazul in care folositi creme pentru ciuperca piciorului, exista o probabilitate destul de mare sa reapara si sa fie nevoie sa repetati tratamentul sau, in cazuri mai grave, sa luati tablete care contin substante antifungice si antibiotice, menite sa trateze afectiunea intr-un timp scurt.

Ce contin principalele unguente care combat ciuperca piciorului

Unguentele, care se aplica local, contin derivati de imidazol, care au o concentratie de 1 pana la 2%. Cand folositi pentru prima data o crema ciuperca  piciorului, este recomandat sa o testati inainte, sa vedeti daca manifestati sau nu alergii la compusii sai, din cauza faptului ca exista un risc in acest sens. In general, un unguent care se foloseste pentru a trata ciuperca de la picior trebuie aplicat 1 – 2 ori pe zi, in functie de produs, pana la disparitia leziunilor, iar acest lucru se intampla, in medie, dupa 3 saptamani.

Daca sunteti insarcinata, este absolut nevoie sa cereti sfatul medicului, deoarece substantele pe care le contin aceste medicamente, creme sau sprayuri pentru ciuperca piciorului sunt destul de puternice si pot ajunge la fat.

Unguentul trebuie sa se aplice pe ambele picioare, chiar daca este afectat doar unul singur. Din cauza etanolului care se gaseste in compozitia lor este posibil sa apara o iritatie a pielii, dar nu trebuie sa va ingrijorati pentru ca aceasta va disparea de indata ce veti incheia tratamentul.

Indiferent ce crema pentru ciuperca piciorului unguent sau gel alegeti, cel mai bine este sa mergeti la o consultatie dermatologica, pentru a vi se recomanda exact produsul de care aveti nevoie si sa nu riscati sa cheltuiti banii pe produse care considerati dumneavoastra ca ar putea sa va ajute, dar care, in realitate, sa se doveadeasca a fi ineficiente. La fel ca in cazul oricarei afectiuni, parerea specialistului este foarte importanta si nu trebuie sa o treceti cu vederea.

No Comments

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *