CleanFeet.ro, ajutorul de incredere impotriva ciupercii piciorului

CleanFeet.ro este o platforma medicala care isi propune sa ofere cat mai multe informatii cu privire la una dintre cele mai comune afectiuni ale picioarelor, tinea pedis, mai bine cunoscuta ca ciuperca piciorului, micoza piciorului sau piciorul atletului, dar si sa impartaseasca utilizatorilor cele mai bune metode de tratament si cele mai eficiente creme si unguente.

Cine suntem noi?

Comunitatea CleanFeet este alcatuita din persoane pasionate de domeniul medical si din profesionisti care doresc sa isi puna cunostintele in slujba celor care sufera din cauza afectiunilor picioarelor. Scopul acestui site este de a oferi o serie cat mai completa si comprehensiva de informatii cu privire la afectiunea cunoscuta ca “ciuperca piciorului”, pornind de la modul de aparitie, factorii care contribuie la persistenta afectiunii, metode de tratament si cele mai bune moduri de preventie.

Cu toate acestea, informatiile de pe site nu trebuie sa reprezinte un substituent al vizitelor la medic sau al diagnosticului oferit de acesta. Fiecare articol repezinta doar o informare complementara care poate veni in ajutorul celor interesati si poate oferi ajutorul necesar pentru o mai buna intelegere a afectiunilor.

Ce oferim noi?

Toate informatiile existente pe site-ul CleanFeet.ro sunt in conformitate cu realitatea medicala si cu cele mai noi metode de tratament. De asemenea, din dorinta de a extinde punctul de vedere referitor la ciuperca piciorului, am inclus si unele metode de tratament naturist, care pot fi utilizate complementar celor indicate de medic.

Pentru a veni si mai mult in ajutorul celor care sufera de micoza piciorului, ne propunem si sa comercializam cele mai bune produse recomandate de medici pentru tratamentul acestei afectiuni. Astfel, pe site puteti gasi informatii despre tratamentele uzuale (Lamisil, Canesten, Exoderil, Fungisil MK, Clotrimazol Atb, etc.), modul de administrare al acestora, continuturi, indicatii si contraindicatii.  Apreciem orice informatie suplimentara si orice tratament nou, atat timp cat acesta ofera garantia respectarii normelor medicale in vigoare, este testat si omologat.

O comunitate bazata pe informare si ajutor reciproc

Nu in ultimul rand, dorim ca platforma CleanFeet.ro sa reprezinte un real ajutor pentru cei care au nevoie. Astfel, dorim sa stimulam discutiile si parerile utilizatorilor, fiecare informatie suplimentara, mai ales in ceea ce inseamna depasirea problemelor cauzate de afectiune, fiind extrem de pretioasa.

No Comments

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *