Ketoconazol

ketoconazolDaca te confrunti cu ciuperca piciorului si nu ai gasit un tratament eficient pana acum, care sa opreasca recidivele, trebuie sa stii ca acest lucru este posibil, infectia cu ciuperca fiind complet curabila.

Ketoconazolul – o substanta cu actiune puternica impotriva ciupercii piciorului

Ciuperca piciorului este provocata de o specie de fungi care traiesc in straturile de piele moarta si distrug keratina. Acesti fungi se numesc dermatofite si prezinta o rezistenta destul de mare la tratamentele care nu au o directie clara asupra acestora.

Ketoconazolul este o substanta antifungica special creata pentru aceste tipuri de infectii, efectul sau fiind unul foarte eficient. Ketoconazolul actioneaza rapid impotriva ciupercii si bacteriilor ce se formeaza in jurul infectiei, eliminand inca de la inceput disconfortul creat de acestea. Ciuperca piciorului are drept simptome principale descuamarea si inrosirea pielii, aparitia de mancarimi, usturimi si mirosuri neplacute. Ketoconazolul actioneaza bland fata de piele, in timp ce are un efect distructiv asupra membranei ciupercii, provocandu-i disparitia.

Daktarin Gold Cream – crema pe baza de ketoconazol

Daktarin Gold este o crema ce are o compozitie de ketoconazol de 2%, reusind astfel sa ofere rezultate eficiente. Crema este dedicata utilizarii externe, doar pe zonele afectate de ciuperca. Dakratin Gold nu doar distruge infectia cu ciuperca si opreste raspandirea acesteia, dar este eficient in acelasi timp in distrugerea bacteriilor asociate. Acestea sunt raspunzatoare pentru multe dintre manifestarile neplacute, incluzand mancarimile si mirosul neplacut al picioarelor.

Este important sa incepi tratamentul cu Daktarin Gold din timp, astfel incat sa opresti raspandirea infectiei. Acest lucru se realizeaza de altfel foarte usor, ciuperca putand ajunge chiar si pe maini. Ciuperca este in acelasi timp contagioasa, putand fi transmisa prin pasirea pe o podea infectata sau folosirea unor sosete sau a unor pantofi ce au intrat in contact cu ea. Atunci cand nu incepi la timp tratamentul, infectia poate evolua spre stadii avansate care includ aparitia de ulceratii, rani deschise si afectarea unghiilor.

Spre deosebire de alte creme antifungice, Daktarin Gold ofera protectie impotriva recidivelor, ketoconazolul continuand sa fie activ chiar si dupa incetarea aplicarii. Pentru ca tratamentul sa fie cu adevarat eficient si sa elimini complet riscul reaparitiei ciupercii, este recomandat sa continui tratamentul cu pana la 10 zile de la disparitia completa a ciupercii si simptomelor. In acelasi timp, este recomandat ca pe durata tratamentului sa lasi piciorul liber mai mult timp, stand descaltat in casa. Atunci cand este necesar sa porti pantofi este esential ca sosetele purtate sa fie din bumbac, iar incaltamintea sa fie din materiale naturale sau care permit o aerisire buna.

In concluzie, tratamentul cu ketoconazol este unul eficient impotriva ciupercii piciorului, actionand atat asupra infectiei, cat si asupra bacteriilor asociate. Daktarin Gold este o crema cu o compozitie optima de ketoconazol, care ajuta la tratarea rapida a ciupercii, evitand in acelasi timp si sansele de recidiva pe termen lung.  Tratamentul cu Daktarin Gold este unul de durata, dar efecte benefice incep sa se vada inca de la primele aplicari, prin faptul ca simptomele si disconfortul incep sa se reduca.

No Comments

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *