Magazin

Ciuperca piciorului este o infectie fungica contagioasa a pielii picioarelor. Aceasta avectiune mai este cunoscuta si sub denumirea de “piciorul atletului” sau, in terminologia medicala de tinea pedis. Simptomele acesteia sunt mancarimile si fisurile pielii picioarelor precum si un miros deranjant. Ciuperca piciorului poate fi transmisa direct, prin atingerea pielii celui infectat, de pe sol sau alte suprafete contaminate si indirect, folosind obiecte in comun cum ar fi forfecuta de unghii sau prosopul de baie. Desi ciuperca piciorului este contagioasa, nu toate persoanele se infecteaza. De regula, o data cu inaintarea in varsta, creste si riscul ca persoana sa fie afectata de infectie.

Tratarea acestei afectiuni se poate realiza cu ajutorul cremelor pe baza de clotrimazol sau miconazol (Daktarin), efectul fiind vizibil destul de repede, dupa numai cateva aplicari. Tratamentul trebuie sa continue inca 1-2 saptamani dupa ce simtomele afectiunii au disparut.
Daca doriti sa optati pentru varianta naturista a tratamentului ciupercii piciorului, va punem la dispozitie o gama de uleiuri cu efect spectaculos in indepartarea simptomelor si tratarea definitiva a acestei infectii micotice. Aplicarea este usora, produsele se absorb imediat in piele, parfumand-o si relaxand-o fara a lasa urme de grasime.

Afișez toate cele 6 rezultate