Filozofia CleanFeet.ro si dedicarea in scopul protectiei confidentialitatii

Platforma CleanFeet.ro si toate entitatile afiliate vor avea intotdeaua obligatia sa protejeze orice informatie oferita catre CleanFeet.ro in concordanta cu regulile si procedurile stricte pe care si le-a propus. Pentru a veni in ajutorul utilizatorilor, CleanFeet.ro utilizeaza multiple instrumente si formulare pentru colectarea datelor pe site-ul web. De aceea, este important ca utilizatorii sa inteleaga urmatoarele informatii pentru a se asigura protectia completa a confidentialitatii si datelor personale.

Confidentialitatea informatiilor primite de la utilizatori

CleanFeet.ro este o platforma care ia toate masurile necesare pentru protejarea identitatii si datelor oferite de catre utilizatori in concordanta cu toate legile nationale si europene. Informatiile oferite in legatura cu starea dumneavoastra de sanatate si modalitatile de tratament administrate sunt protejate conform legilor in vigoare. Cazurile in care informatiile referitoare la sanatatea utilizatorilor sunt oferite catre alte entitati (pentru ordine de plata, coordonarea ingrijirii, etc.) sunt foarte putine si sunt realizate, de fiecare data, in modul permis de lege sau in urma unei autorizatii primite de la utilizator.

Informatiile colectate de CleanFeet.ro

Pe web site-ul sau, CleanFeet.ro poate cere numele si alte date de identificare (email, adresa) pentru identificarea si inregistrarea comentariilor sau a comenzilor si pentru realizarea unei baze de date cu utilizatorii. De asemenea, CleanFeet.ro poate cere identificarea companiei pentru care utilizatorul lucreaza, desi aceasta nu este obligatorie.

Platforma nu cere informatii confidentiale, utilizatorul fiind cel care le ofera din proprie initiativa prin apelarea la adresa de contact, office@cleanfeet.ro. Totusi, daca acestea sunt oferite intr-o postare publica, CleanFeet.ro nu isi asuma responsabilitatea in legatura cu aceasta.

Dezvaluirea informatiilor

Nicio informatie oferita platformei CleanFeet.ro nu va fi utilizata in scopul promovarii sau pentru alte strategii de marketing, nici nu va fi oferita unei alte entitati in scopul promovarii acesteia.

Browser-ul dumneavoastra poate folosi pagini “Cache”, salvand paginile pe care le-ati vizitat si stocand adresele si informatiile referitoare la acestea. CleanFeet.ro nu are control asupra acestui proces.

Angajatii CleanFeet.ro

Toti angajatii CleanFeet.ro si ai partenerilor contractuali trebuie sa citeasca, inteleaga si sa fie de acord cu termenii de confidentialitate si procedurile securizate folosite de CleanFeet.ro.

Intrebari

Pentru orice intrebare, comentariu sau ingrijorare referitoare la politica de confidentialitate practicata de CleanFeet.ro, va rugam sa va adresati pe adresa oficiala, office@cleanfeet.ro

Politica se poate schimba

Politica de confidentialitate a CleanFeet.ro, ca si insusi mediul online, este supusa schimbarilor. CleanFeet.ro va actualiza aceasta politica pentru a cuprinde toate schimbarile ce pot surveni.

No Comments

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *