Va rugam sa cititi cu atentie urmatorii termeni si conditii de utilizare inainte sa folositi acest site.

Prin utilizarea acestui site, va oferiti acordul formal cu privire la Termenii si Conditiile impuse. Daca nu sunteti  in totalitate de acord cu politica noastra de Termeni si Conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

CleanFeet.ro poate sa revizuiasca si sa actualizeze Termenii si Conditiile in orice moment. Continuarea utilizarii acestui  site va arata ca sunteti de acord cu eventualele schimbari care pot sa apara.

Acest site nu ofera sfaturi medicale

Continutul site-ul CleanFeet.ro in totalitatea sa, reprezentand text, grafice, imagini si toate celelalte materiale existente are ca unic scop informarea utilizatorilor. Continutul site-ului nu a fost realizat cu intentia de a inlocui serviciile medicale si diagnosticul profesionist. Intotdeauna cautati sa ajungeti la un medic sau la o alta persoana autorizata din domeniul serviciilor de sanatate pentru a diagnostica orice problema aparuta, indiferent de natura acesteia. Sa nu tratati niciodata cu nepasare serviciile medicale si sa nu intarziati tratamentul prescris de catre persoanele acreditate din cauza informatiilor gasite pe site.

Protejarea identitatii copiilor

Ne luam angajamentul de a proteja identitatea si orice data legata de utilizatorii minori. Acest site nu este dedicat persoanelor sub varsta de 13 ani si, de aceea, nu colectam nicio informatie personala care poate fi identificata de la nicio persoana despre care stim ca are varsta sub 13 ani.

Folosirea continurilor site-ului

CleanFeet.ro permite utilizatorilor sa vada si sa utilizeze materialele de pe site in scopul unic al folosirii personale. Este interzisa utilizarea acestora in scopuri comerciale, ele fiind protejate de legile privitoare la Copyright. Orice alta regula cu privire la utilizarea software-ului si a altor materiale de pe site incluse in alte parti ale site-ului sunt incorporate automat in politica noastra de Termeni si Conditii.

CleanFeet.ro detine exclusivitatea pe drepturile, titlul si toate continuturile site-ului (de exemplu,articolele, fisiere audio, fotografii, grafice si alte elemente), codurile, datele, designul si organizarea site-ului CleanFeet.ro, acestea fiind protejate de catre drepturile de Copyright nationale si europene. Continuturile pot fi modificate sau sterse fara ca acest lucru sa se anunte, drept pe care CleanFeet.ro si-l asuma.

Incalcarea acestor Termeni si Conditii duce, automat, la revocarea permisiunii de a utiliza site-ul CleanFeeet.ro, vinovatii trebuind sa distruga imediat orice material copiat si utilizat fara permisiune.

Informatiile utilizatorilor

In timpul utilizarii site-ului CleanFeet.ro si a serviciilor disponibile prin intermediul acestuia, puteti fi rugati sa oferiti un numar de informatii personale (denumite, in general, “informatii ale utilizatorului”). CleanFeet.ro isi ia obligatia de a proteja aceste informatii si de a nu le utiliza in scopuri de marketing. Pentru mai multe informatii, accesati sectiunea referitoare la Politica de Confidentialitate. Fiind de acord cu aceasta, va dati acordul ca sunteti singurul responsabil pentru acuratetea informatiilor oferite.
In final, utilizatorii au obligatia de a:

  1. folosi un limbaj respectuos in comentariile de pe site,
  2. nu folosi site-ul in scopuri publicitare sau de castig personal fara acordul acestuia,
  3. nu incerca sa acceseze parti ale site-ului care le sunt interzise.

Orice abatere de la Termenii si Conditiile stabilite va atrage cu sine eliminarea de pe site-ul CleanFeet.ro.

No Comments

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *